December 19 2022

ДАН ЗА РАДОСТ, ОСМИЈЕХ И ПАМЋЕЊЕ

Дан за радост и породицу, слогу, мир, међусобно помагање и чвршће породичне везе

 На Детинце, 18. децембра 2022. г. у храму Св. пророка Илије у Врбањцима, након Свете Литургије, наша траварка Љубица Хаџи Марковић, благословом пароха о. Драгана Мијатовић, традиционално, у оквиру добротворне акције „За осмијех више у долини сунца“, већ десету годину, подијелила празничне дарове, Никољданске пакетиће, малишанима предшколског и школског узраста, као и награђеним ученицима Основне школе „Св. Сава“ Врбањци, за литерарни рад на тему „Поклоничко путовање манастиру Светог Николе на Озрену, на Светој земљи Немањића “, који су уз то и новчано даривани.

 Прво мјесто је заслужено освојила Јелена Васиљевић, док је другопласирана Милана Новаковић, а треће мјесто је Данило Новаковић.

Искрена захвалност нашој тета Љубици, која живи да би помагала људима. То је сврха њеног рада, да у свакој прилици буде од користи онима којима је помоћ потребна, јер јој је тада срце испуњено“, поручили су срећни малишани.

Суштина ових празника јесте окупљање породице и обнављање њеног заједништва, а лијепе успомене на ове обичаје, дјеца ће носити читавог живота.

Изузетно лијепи породични празници, Дјетињци, Материце и Оци, са много заборављених обичаја везивања и даривања символизује јединство породице у заједници са Христом.

Ове године Свети Никола је посјетио и моју дјечицу у Данској и пријатеља у Требињу!

Нека дјечји смијех и пјесма испуне срца и душе свих нас!

 

 

 

Media

{remote}https://www.youtube.com/watch?v=GYBLiT4cIXY{/remote}

O nama

"Ljubica - Sunce" s.p. djeluje od 1990. god. Sjedište se nalazi u selu Dabovci, 12 km od Kotor Varoš, prema Tesliću. Osnivač i vlasnik je travarka Ljubica Marković. Osnovna djelatnosti je sakupljanje, uzgajanje, otkup, prerada i prodaja samoniklog, ljekovitog i aromatičnog bilja.

NARUDŽBE I DOSTAVE

Ako želite da naručite naše proizvode, treba da popunite NARUDŽBENICU. Nakon što primimo Vašu porudžbinu, obratićemo Vam se za potvrdu i dodatne informacije o dostavi. Dostava naših proizvoda se vrši nakon avansne uplate na ŽR: 562-099-8117263328 NLB Banka, JIB: 4508904140006 na teritoriji Bosne i Hercegovine.

Hvala na interesovanju!