June 15 2023

PROSLAVA USPJEŠNIH NAGRADA SA NOVOSADSKOG SAJMA

Ljubica Hadži Marković je na Borcima, kod Planinske kuće “Ljubica Sunce”, priredila svečanu proslavu osvojenih nagrada tekuće godine na prestižnim sajmovima u regionu. Radi se o, zaista, vrhunskim odličjima koje je osvojila za kvalitet svojih proizvoda, Velika zlatna medalja i Šampion kvaliteta za Planinski med, kao i bronzanu medalju za Prirodnu rakiju Travarice na Tradicionalnom 90. Novosadskom sajmu poljoprivrede 2023. godine. U proteklom period je bilo i drugih nagrada za kvalitet rakija travarica, i to: na Sajmu u Rači - Dvije bronzane povelje i medalje (Voždovi dani rakije 2023.) i u Mrkonjić Gradu, (Aranđelovački vašar, 2022.) dvije srebrene i dvije bronzane medalje za rakije travarice.

Tu radost je podijelila sa svojim najbližim saradnicima, prijateljima i rodbinom, na dan Svetih duhova, dan kada se na Borcima (gdje se i nalazi Planinska kuća!) održava seoska molitva za ljetinu (zdravlje, porod i napredak čeljadi i blaga) tradicionalni narodni običaj zv. Masla.

Blagodarenje Gospodu za sve što joj je podario: zdravlja, sreće i uspjeha, Ljubica je molitveno pridarila sa dragim gostima, sa kojima sarađuje i koji je podržavaju u njenom radu, uz bogatu trpezu i ugodne razgovore.

 

 

Na okupljanju su bili i dugogdišnji prijatelji i pčelari Boro i Borica Krčić, koji su proslavili svoj prvenac, ali veoma uspješan, a to je nagrada za svoj Grabovački med - Velika zlatna medalja za kvalitet meda Novosadski sajam 2023. Na insistiranje Ljubice oni su poslali svoj uzorak i on je bio pun pogodak i ponio, zaista, vrlo prestižno priznanje, čime se potvrdilo uspješnost decenijskog pčelarenja. 

 

 

Fotografije sa okupljanja

 

O nama

"Ljubica - Sunce" s.p. djeluje od 1990. god. Sjedište se nalazi u selu Dabovci, 12 km od Kotor Varoš, prema Tesliću. Osnivač i vlasnik je travarka Ljubica Marković. Osnovna djelatnosti je sakupljanje, uzgajanje, otkup, prerada i prodaja samoniklog, ljekovitog i aromatičnog bilja.

NARUDŽBE I DOSTAVE

Ako želite da naručite naše proizvode, treba da popunite NARUDŽBENICU. Nakon što primimo Vašu porudžbinu, obratićemo Vam se za potvrdu i dodatne informacije o dostavi. Dostava naših proizvoda se vrši nakon avansne uplate na ŽR: 562-099-8117263328 NLB Banka, JIB: 4508904140006 na teritoriji Bosne i Hercegovine.

Hvala na interesovanju!