September 23 2023

FUDBALSKI VETERANI U GOSTIMA KOD TRAVARKE LJUBICE

На слици може бити: 9 особа
 
Subota, 23. septembar 2023. s. Dabovci
 
Naša čuvena travarka Ljubica Hadži Marković danas je u “Oazi mira - Ljubica Sunce” u selu Dabovci priredila doček za drage prijatelje, fudbalske veterane učesnike tradicionalnog turnira u malom fudbalu Kotor Varošu.
Neizostavan dio 6. Međunarodnog turnira prijateljstva u malom fudbalu u Кotor Varošu, koje organizuje Udruženje za promociju i značaj sportske rekreacije iz Кotor Varoša, je druženje sa Ljubicom travaricom.
Gosti iz Apatina, Sokobanje, Đurđeva i Kotor Varoša, su bratski počašćeni, a probali proizvode koji su nagrađeni ove godine na prestižnim sajmovima u regiji (Novi Sad), rakije travarice i planinski med.
Predsjednik Udruženja Slobodan Petrović najavio je i naredne godine posjetu, a današnji susret je obilježen lijepim uspomenama i prigodnim poklonima.
 
На слици може бити: 1 особа
На слици може бити: 2 особе
На слици може бити: 7 особа
На слици може бити: 3 особе и дирндл сукња
На слици може бити: 7 особа
На слици може бити: 2 особе
На слици може бити: 8 особа
На слици може бити: 4 особе и текст
На слици може бити: 9 особа
На слици може бити: 2 особе
На слици може бити: 1 особа
На слици може бити: 9 особа и текст
На слици може бити: 5 особа и текст
 

O nama

"Ljubica - Sunce" s.p. djeluje od 1990. god. Sjedište se nalazi u selu Dabovci, 12 km od Kotor Varoš, prema Tesliću. Osnivač i vlasnik je travarka Ljubica Marković. Osnovna djelatnosti je sakupljanje, uzgajanje, otkup, prerada i prodaja samoniklog, ljekovitog i aromatičnog bilja.

NARUDŽBE I DOSTAVE

Ako želite da naručite naše proizvode, treba da popunite NARUDŽBENICU. Nakon što primimo Vašu porudžbinu, obratićemo Vam se za potvrdu i dodatne informacije o dostavi. Dostava naših proizvoda se vrši nakon avansne uplate na ŽR: 562-099-8117263328 NLB Banka, JIB: 4508904140006 na teritoriji Bosne i Hercegovine.

Hvala na interesovanju!