December 17 2023

Љубица Марковић обрадовала пакетићима кориснике „Куће радости“

Љубица Марковић обрадовала пакетићима кориснике „Куће радости“


 

КОТОР ВАРОШ, 16. ДЕЦЕМБРА 2023.– Чувена траварка из Дабоваца Љубица Марковић организовала је пријем за кориснике Центра за породицу „Кућа радости“ и том приликом им уручила 25 никољданских пакетића, као знак пажње, солидарности и саосјећања према овој, једној од најосјетљивијих категорија друштва, којој и у будућности треба посветити више друштвене пажње.

Марковићева има хуман осјећај према дјеци, а посебно према малишанима са потешкоћама у развоју.

Нема ништа узвишеније од дјечије радости, јер је дијете парче раја на земљи. То нам налаже потребу да будемо још више хумани и солидарни са њима и да им омогућимо најбоље могуће услове за живот и дјелић радости уочи предстојећих празника”, истакла је Марковићева.

 

 

По њеним ријечима корисници Центра за породицу „Кућа радости“ су увијек добродошли на њено имање у Дабовцима и на услузи им је простор, гдје кроз радионице, игру и забаву могу на квалитетан начин да проведу своје слободно вријеме, а уједно дружећи се са својим вршњацима стекну позитивну слику о себи, самопоштовање и унаприједе социјалне вјештине.

 

Предсједник Удружења Центар за породицу „Кућа радости“ Драгица Тепић захвалила је за овај диван гест и нагласила да сваки вид подршке представља велики корак напријед у подизању свијести о овој категорији друштва.

Драго нам је да знамо да нисмо сами у борби за љепши и квалитетнији живот наше дјеце. Њихова Кућа радости је њихов мали свијет, у којем влада само љубав и слога. Искрена захвалност нашој тета Љубици, која живи да би помагала људима. То је сврха њеног рада, да у свакој прилици буде од користи онима којима је помоћ потребна, јер јој је тада срце испуњено“, нагласила је Тепићева.

 

Малишани су, након данашње мале радионице, у знак захвалности свом домаћину уручили пригодне поклоне.

Опис фотографије није доступан.

 

 

O nama

"Ljubica - Sunce" s.p. djeluje od 1990. god. Sjedište se nalazi u selu Dabovci, 12 km od Kotor Varoš, prema Tesliću. Osnivač i vlasnik je travarka Ljubica Marković. Osnovna djelatnosti je sakupljanje, uzgajanje, otkup, prerada i prodaja samoniklog, ljekovitog i aromatičnog bilja.

NARUDŽBE I DOSTAVE

Ako želite da naručite naše proizvode, treba da popunite NARUDŽBENICU. Nakon što primimo Vašu porudžbinu, obratićemo Vam se za potvrdu i dodatne informacije o dostavi. Dostava naših proizvoda se vrši nakon avansne uplate na ŽR: 562-099-8117263328 NLB Banka, JIB: 4508904140006 na teritoriji Bosne i Hercegovine.

Hvala na interesovanju!